AGENDA

 

10 DECEMBER | OPEN HUIS BROEDPLAATS BOGOTA | 12:00-21:00u

Deze dag heeft Broedplaats Bogota OPEN HUIS. Een feestje door alle gebouwen heen! In iedere gang wordt je weer veraast aan de diversiteit van werkruimtes, ondernemers en kunstenaars. Er is voor de huurders van de broedplaats volledige vrijheid om invulling te geven, maar reken erop dat heel veel deuren open staan. Misschien is er wel een workshop, een pop-up bar, een dansvloer, een consult, live paintings of gewoon een inspreekuur...iedereen is welkom om de broedplaats te ontdekken en de ondernemers te ontmoeten.

 

14, 21 & 28 FEBRUARI 2023 (DINSDAGEN) OF 18, 25 FEBRUARI EN 4 MAART (ZATERDAGEN) | DRIELUIK: CREATIEF SCHRIJVEN

Laat je drie dagdelen onderdompelen in inspirerende schrijf- en maakopdrachten en zet de mooiste fantasieën op papier. Vanuit mijn praktijkervaring als theatermaker en theaterdocent heb ik een scala aan opdrachten in mijn zak die de verbeelding zullen prikkelen. Voor meer informatie over dit drieluik ga naar WORKSHOPS

 

29 JANUARI 2023 |  VOORSTELLING THEATERWERKPLAATS HAARLEM

De uitvoering van deze voorstelling is op een bijzondere plek, namelijk: Café Lokaal. We zullen daar niet alleen spelen voor publiek, we hebben nu ook al de sleutel in handen en repeteren daar iedere maandagavond. We onderzoeken hier wat een café eigenlijk is. Hoe gedraag je je hier en wat voor soort mensen komen hier?  Onder mijn regie zoeken twaalf amateurspelers naar welke plek een café inneemt in ons tragisch, menselijk bestaan.Tijden worden later bekend.