AGENDA

 

 DONDERDAG 4 MEI | THEATER NA DE DAM VOORSTELLING (STEK)

Op donderdag 4 mei speelt de voorstelling die ik maakt in opdracht van STEK in samenwerking met Theater na de Dam en Schuur Haarlem. Met een groep jongeren doken we in de thematiek van de Tweede Wereldoorlog en bekeken de geschiedenis van Haarlem middels de vele verhalen. Dit resulteert in een theatrale vertelling op 4 mei om 17.00 en om 21.00u (na de Nationale dodenherdenking)

 

VRIJDAG 12 MEI | STEK BLOK 2

Na een succesvol eerste blok gaat STEK dóór. Jongeren in de omgeving Haarlem tussen 15 en 25 jaar kunnen zich nu aanmelden voor BLOK 2. De lessen vinden plaats op vrijdagavond van 19.00-21.00 in Rosenstock-Huessy, Hagestraat 10 te Haarlem. Dit BLOK is een korte; de start is op vrijdagavond 12 mei en we sluiten weer af met een onderzoekspresentatie voor publiek op vrijdag 16 juni. Aanmelden kan hier!

 

DONDERDAG 18 MEI | VOORSTELLING IN OPDRACHT VAN THEATERWERKPLAATS HAARLEM: THEATER AAN DE TOOG

In slechts twee repetitiedagen zal ik met een kleine club amateurspelers een voorstelling maken. Deze zal gespeeld worden in Uiltje Bar in de Zijlstraat in Haarlem, ter gelegenheid van Theater aan de Toog. Meer informatie volgt.

 

ZONDAG 4 JUNI | ZOMERMARKT BROEDPLAATS BOGOTA

 Deze dag staan alle deuren van de broedplaats open! Kom langs om te gluren, netwerken of te genieten van kunst, workshops en alle verschillende ruimtes en ondernemers die rondlopen op dit terrein. STUDIO SJEU is ook aanwezig.

 

11 JUNI | HALFVOL/HALFLEEG PERFORMANCE N.A.V. RESIDENTIE BIJ GINDS 

 Vorig jaar zomer deed ik een residentie bij GinDS te Hoofddorp. Wegens omstandigheden heb ik dit voortijdig moeten afbreken. Nu pikken we het gewoon weer op waar we gebleven zijn! Het resultaat van mijn onderzoek is te zien op zondag 11 juni.

 

25 JUNI | VOORSTELLING THEATERWERKPLAATS HAARLEM

 Opnieuw een productie van Theaterwerkplaats Haarlem die zal spelen in de Schuur Haarlem. Maar deze keer heb ik niet de regie, maar zal ik meespelen! Regie ligt in handen van vriendin Linde van Tienen en het beloofd één groot feest te worden.

 

15 JULI T/M 28 JULI | CHARME THEATERCAMPING FRANKRIJK

 In deze periode ben ik werkzaam als theatermaker- en docent op Theatercamping Charme in Frankrijk. In de eerste week geef ik iedere dag verschillende workshops aan volwassenen, in week twee ontpop ik mij tot jongerenwerker voor een groep waarmee ik, samen met Sanne Ruardi, een voorstelling ga maken!

 

28 JULI T/M 20 AUGUSTUS | AFWEZIG IVM VAKANTIE

 

7, 14 & 21 SEPTEMBER 2023 (DONDERDAGAVOND) OF  9, 16 & 23 SEPTEMBER (ZATERDAGOCHTEND) | DRIELUIK: CREATIEF SCHRIJVEN

 Laat je drie dagdelen onderdompelen in inspirerende schrijf- en maakopdrachten en zet de mooiste fantasieën op papier. Vanuit mijn praktijkervaring als theatermaker en theaterdocent heb ik een scala aan opdrachten in mijn zak die de verbeelding zullen prikkelen. 

 Inschrijven voor dit drieluik? Ga naar WORKSHOPS