AGENDA

27 MAART T/M 5 JUNI (MAANDAGAVOND) | CURSUS IN OPDRACHT VAN THEATERWERKPLAATS HAARLEM: DE BONTE WERKPLAATS

 

In dit project werken we toe naar een bonte avond met sketches, stukjes en scènes die het publiek zullen duizelen! Verwacht een bombarie aan kostuums, licht, attributen en (lichtgewicht) decor. Muziek en applaus lijmen al deze sketches aan elkaar. In deze acht weken werk jij samen met andere spelers aan verschillende korte acts. In dit project laten we ons inspireren door de meesters van de sketches. Maar je zult zien dat je ook een goede punchline kan creëren met een alledaags voorwerp, gewoon uit de voorraadkast!

Presentatie op maandag 5 juni. Meer informatie en aanmelden via Theaterwerkplaats Haarlem

 

 

DONDERDAG 4 MEI | THEATER NA DE DAM VOORSTELLING (STEK)

 

Op donderdag 4 mei speelt de voorstelling die ik maakt in opdracht van STEK in samenwerking met Theater na de Dam en Schuur Haarlem. Met een groep jongeren doken we in de thematiek van de Tweede Wereldoorlog en bekeken de geschiedenis van Haarlem middels de vele verhalen. Dit resulteert in een theatrale vertelling op 4 mei om 17.00 en om 21.00u (na de Nationale dodenherdenking)

 

DONDERDAG 18 MEI | VOORSTELLING IN OPDRACHT VAN THEATERWERKPLAATS HAARLEM: THEATER AAN DE TOOG

In slechts twee repetitiedagen zal ik met een kleine club amateurspelers een voorstelling maken. Deze zal gespeeld worden in Uiltje Bar in de Zijlstraat in Haarlem, ter gelegenheid van Theater aan de Toog. Meer informatie volgt.

 

 

ZONDAG 4 JUNI | ZOMERMARKT BROEDPLAATS BOGOTA

 

Deze dag staan alle deuren van de broedplaats open! Kom langs om te gluren, netwerken of te genieten van kunst, workshops en alle verschillende ruimtes en ondernemers die rondlopen op dit terrein. STUDIO SJEU is ook aanwezig.

 

 

11 JUNI | HALFVOL/HALFLEEG PERFORMANCE N.A.V. RESIDENTIE BIJ GINDS 

 

Vorig jaar zomer deed ik een residentie bij GinDS te Hoofddorp. Wegens omstandigheden heb ik dit voortijdig moeten afbreken. Nu pikken we het gewoon weer op waar we gebleven zijn! Het resultaat van mijn onderzoek is te zien op zondag 11 juni.

 

 

25 JUNI | VOORSTELLING THEATERWERKPLAATS HAARLEM

 

Opnieuw een productie van Theaterwerkplaats Haarlem die zal spelen in de Schuur Haarlem. Maar deze keer heb ik niet de regie, maar zal ik meespelen! Regie ligt in handen van vriendin Linde van Tienen en het beloofd één groot feest te worden.

 

 

15 JULI T/M 28 JULI | CHARME THEATERCAMPING FRANKRIJK

 

In deze periode ben ik werkzaam als theatermaker- en docent op Theatercamping Charme in Frankrijk. In de eerste week geef ik iedere dag verschillende workshops aan volwassenen, in week twee ontpop ik mij tot jongerenwerker voor een groep waarmee ik, samen met Sanne Ruardi, een voorstelling ga maken!

 

28 JULI T/M 14 AUGUSTUS | AFWEZIG IVM VAKANTIE

 

7, 14 & 21 SEPTEMBER 2023 (DONDERDAGAVOND) OF  9, 16 & 23 SEPTEMBER (ZATERDAGOCHTEND) | DRIELUIK: CREATIEF SCHRIJVEN

 Laat je drie dagdelen onderdompelen in inspirerende schrijf- en maakopdrachten en zet de mooiste fantasieën op papier. Vanuit mijn praktijkervaring als theatermaker en theaterdocent heb ik een scala aan opdrachten in mijn zak die de verbeelding zullen prikkelen. 

 

Inschrijven voor dit drieluik? Ga naar WORKSHOPS