Over

 

Achter STUDIO SJEU zit Merijn van Beusekom, geboren op 30 maart 1988 in Huizen, Noord Holland. 

 

Merijn woont in Haarlem. Ze houdt van jazzmuziek, buiten zijn, zingen, koken uit de losse pols en bakken op de gok, cadeautjes heel groots inpakken, lezen in de tuin, thee drinken op de bank en koffie's drinken in de stad. Ook sport ze graag en zingt op goeie dagen onder de douche. Ze gaat bij voorkeur overdag naar het theater en ligt 's avonds op tijd in bed om haar reputatie als ochtendmens te behouden. Merijn vindt alle seizoenen prachtig, behalve de té lange winters. Fietsen met de wind in de rug is meer dan welkom en je kan haar wakker maken voor een klassiek wentelteefje met ahornsiroop en aardbeien! In haar hoofd is ze binnenhuisarchitect, banketbakker filosoof, filmscenarioschrijver, chefkok en kunsthistoricus en doet ze ieder jaar mee aan Mud Masters én de nieuwjaarsduik. 

 

 

In 2010 behaalde Merijn de  Bachelor Culturele en Maatschappelijke Vorming  aan de Hogeschool Utrecht.  In 2016 ontving zij haar diploma van de Opleiding Theaterdocent aan de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten, Academie voor Theater & Dans.

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar info@studio-sjeu.nl

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.