BOGOTÀ BOEKENCLUB

Eens in de zoveel tijd kom je een boek tegen...dat is mindblowing! Het verhaal is gestoord, de vorm is vernieuwend en het zet je op allerlei vlakken aan het denken. Je wilt natuurlijk niets liever dan dit boek met andere mensen uitpluizen, analyseren, doorgronden. Onderzoeken waarom je het zo vreemd/mooi/wonderlijk/lelijk/opwindend/verrassend/fabelachtig of wanstaltig vindt!

 

In seizoen 2024/2025 kan dit bij de BOGOTÀ BOEKENCLUB!

WAT?

 

Eens in de zes weken komen we bij elkaar in café klein BOGOTÀ.

 

Vooraf eten we samen, en na de koffie gaan we om de tafel met elkaar in gesprek over wat we gelezen hebben. We bepalen samen in welke vorm we dit doen en wie het gesprek leidt.

 

Maar één ding is zeker - aan het eind van de avond loop je weg met nog meer vragen, frustraties of verwonderingen over het leven, die weer van grote inspiratie kunnen zijn voor jouw werk als kunstenaar en/of (cultureel) ondernemer! 

 

Het thema voor de leeslijst dit seizoen is mindblowing; ofwel geestverruimend werk. Denk absurdisme & existentialisme, filosofisch, science fiction... Of literatuur die er een moderne stijl of specifieke, bijzondere (nieuwe) vorm op nahoudt. Er komt een voorstel van vijfentwintig boeken, waar we er gezamenlijk acht uit zullen kiezen.

 


WANNEER?

Bijeenkomst 1: Donderdag 26 september (kick-off)

Bijeenkomst 2: Woensdag 6 november

Bijeenkomst 3: Maandag 16 december

Bijeenkomst 4: Donderdag 30 januari

Bijeenkomst 5: Maandag 10 maart

Bijeenkomst 6: Donderdag 24 april

Bijeenkomst 7: Dinsdag 3 juni

Bijeenkomst 8: Woensdag 16 juli (zomerse afsluiting)

 

Altijd van 19.00-21.00. Diner om 18.00 in café (Broedplaats BOGOTÁ, Haarlemmerstraatweg 79)

 


HOE?

 

Meld je aan via marelise@meurkens.nl ovv 'boekenclub'. Eind augustus krijg je bericht van studio-sjeu.nl over de start van de boekenclub. 

 

Aan het begin van het seizoen betaal je een vaste bijdrage van 25,- voor het hele jaar. Hiernaast schaf je de  boeken zelf aan (paperback of e-book). In overleg koken we samen of maakt iemand een grote pan soep!Deze BOGOTÀ boekenclub is een initiatief van Merijn van Beusekom. Voor vragen klop even op de deur bij BT7 of mail naar info@studio-sjeu.nl. Na aanmelding bij Marelise (marelise@meurkens.nl) neemt Merijn het als contactpersoon weer over!